Velkommen til Wendel’s World.

Hej, og velkommen til Wendel’s World.

SÅ gik min blog omsider i luften, efter mange overvejelser… For hvorfor lave en blog? Har jeg overhovedet noget at skrive om? Er der i grunden nogen som helst, der gider læse med? Det må komme an på en prøve!

I hvert fald er du landet her, så en præsentation er nok på sin plads: Jeg hedder Stine, er uddannet lærer og sådan lidt allround kreativ. Jeg har mange småsysler, som jeg hygger mig med: Undervisning, tegning og maleri, hækling, bryllupsplanlægning og DIY, kagebagning, min have og mit nyeste påfund: Et VICA-orangeri, som jeg netop har underskrevet købsaftale på. Alle disse ting vil du kunne læse om her.

Jeg håber du vender tilbage.

Mange hilsner, Stine.

Dette indlæg blev udgivet i Welcome og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s