Bryllupsforberedelser

En torsdag eftermiddag i august ’16, gik min kæreste uventet på knæ midt i køkkenet på en ualmindeligt travl dag, og da jeg endelig fik sagt ja og ringen blev fundet (long story), så kunne bryllupsforberedelserne gå igang.

Vi skal giftes 18.08.18, og planlægger et formelt kirkebryllup og efterfølgende afslappet fest i camp-style. Vi har lejet en lejrskole/kursusejendom en hel weekend, og ønsker at lave en del DIY – det kommer der meget mere om efterhånden.

Jeg har gang i en del forskelligt, men vil da starte med at vise vores STD (Save The Date), som er hjemmelavede. Rent praktisk ventede vi på aftensol, pyntede haven lidt op med lyskæder, trak i tøjet og fik så vores ene datter til at tage billeder…alt sammen vældig hyggeligt og uformelt, ligesom vi gerne vil have, at selve festen bliver.

Efterfølgende fulgte en del timer med billedredigering og især opsætning af STD’en i Paint, som alle jo har til rådighed, og vi har efterfølgende fået dem printet i postkortstørrelse med magnetfunktion. Vi er ret glade for resultatet, og synes, at vores datter har gjort det godt som fotograf.

Dette indlæg blev udgivet i Bryllupsplanlægning og DIY. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s