Forårsfornemmelser i haven

Når vejret begynder at blive til det, er der ikke noget bedre end at tage på en lille havevandring. At gå en tur ud over græsplænen, forbi højbedene, hvor der nu for alvor begynder at ske noget, og hen omkring frugttræerne, der lige nu står fint i knop – det er simpelthen så hyggeligt.

Der en kun én ulempe – mine tæer længes efter at mærke græsset, men det må altså vente nogle måneder endnu! Det varer heldigvis ikke længe, før de første planter springer ud – især min vortemælk og min løjtnantshjerte er tæt på:

 

Dette indlæg blev udgivet i Min have og orangeriet. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s