Opmåling til orangeriet

Idag havde jeg en aftale med Rune fra Vica, som kom og lavede de endelige opmålinger til orangeriet. Alt gik helt efter planen, vi talte lidt om strømudtag, sokkelhøjde og flytning af et nedløbsrør, og da alt var noteret, fik vi en lille snak om det videre forløb.

Han går nu hjem og laver de endelige, målfaste tegninger, hvorefter sagen bliver overdraget til produktionsafdelingen. Når de har godkendt og sat elementerne i produktion, overdrages sagen igen til Rune, som så skal sørge for at følge sagen til dørs.

Forventeligt kan elementerne allerede være hjemme i starten af august, med lidt held, og han mente ikke det var urealistisk at monteringen kan være færdigt hen mod slutningen af august måned. Nu kan det bare ikke gå hurtigt nok – vi glæder os helt vildt!

I øvrigt skal vi selv fjerne hegn og tage fliser op, men ikke i det omfang jeg troede nødvendigt, så selvom der bliver lidt slæben, er det overskueligt.

      

Dette indlæg blev udgivet i Min have og orangeriet. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s