Store BEDE-dag

Åh, hvor har det bare været tiltrængt med en ekstra fridag. min kollega spurgte i torsdags, hvad jeg skulle i bededagene, og svaret var ganske klart: I HAVEN! og det har vi også været, skal jeg love for.

Vejret er jo rigtig fint, og så var der lige nogle projekter, som skulle nå lidt længere. Først og fremmest gjorde vi for nogle uger siden hækkene fri for ukrudt og kørte mere ord å. De skulle nu dækkes med barkflis… 160 meter hæk (3 m3 flis) er nu fordelt, og det dufter skønt, og der vildt godt ud.

Rhododendronbedet er vi også kommet videre med. Vi har lagt folie ud, hentet grus til bunden, og er begyndt arbejdet med at fylde op med spagnum. Desværre har steder hvor vi køber ikke nok til hele bedet, så vi væbner os lidt med tålmodighed. Til gengæld kan vi begynde at arbejde med stensætningen i den ene ende, så vi skal nok holde vores stive muskler igang.

Kampen mod mælkebøtterne, som jo er evigt tilbagevendende, er fortsat igang…. indtil videre er scoren: mælkebøtter 3-0 plænekrigeren. Seneste påhit er et eller andet sprøjteværk på flaske…det er kampen mod overmagten…jeg har opgivet for længst.

Dette indlæg blev udgivet i Min have og orangeriet. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s