Knokleri i rhododendronbedet

Nu er det vist på tide, at jeg lige får opdateret bloggen igen. Vi har knoklet i rhododendronbedet, og mangler nu kun de sidste – men tidskrævende – detaljer, før det er færdigt. Vi skal have lavet stensætningen rundt og bedet og dækket af med barkflis, når de sidste planter er sat. Weekenden er gået med at hente spagnum- mere, mere, mere….

Til gengæld gik turen også på plantecenteret for at få gjort de første indkøb, som nu pryder bedet: et japansk kirsebær, Kanzan, som er en opretstående type, 3 rhododendron i pastellyserød/lysgule toner: 1 Bernstein (bliver ca. 120 cm. høj), og 2 Golden Torch (bliver max 150 cm høj), samt 4 azalea: 1 Golden Sunset (bliver ca.140 cm.høj), 1 Jolie Madame (bliver ca.150 cm. høj), 1 Luteum (bliver ca. 250 cm høj) og en Mollis Rose Pink (bliver max.150 cm).

Senere skal der også en Japansk Løn (Osakazuki) i bedet, samt nogle blåbær og krybende sorter af rhododendron.

Dette indlæg blev udgivet i Min have og orangeriet. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s