Rabarberhøst -igen!

Den nok allerstørste grund til at jeg elsker rabarber i haven, er dens fantastiske grokraft. Du sætter et par små, halvforkrøblede stilke ud, og nogle måneder senere har du en kæmpe plante, som både er smuk at se på, og som smager godt. Og som kommer igen og igen. What’s not to like?

Således besluttede jeg her til morgen, at det nok var tid til endnu en høst. Årets første var lidt mager, da den var tidlig, men det gav over halvandet kilo denne gang. Nu er de renset, snittet og  puttet i poser i fryseren, hvor de venter på at blive til saft, kompot eller fyld i en crumble. Nammenam!

Dette indlæg blev udgivet i Min have og orangeriet. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s