Avocadoen lever!

For et par måneder siden plantede jeg en avocadosten. Der kom også en spire, men den kom jeg uheldigvis til at knække, og så opgav jeg lidt projektet. Potten kom ud på havebordet, og har bare passet sig selv. I går opdagede jeg så, til min store forundring, at den havde sat indtil flere knopper, og lavet et nyt skud. Naturen er forunderlig. Nu glæder jeg mig til at se hvad der sker med den!

Dette indlæg blev udgivet i Min have og orangeriet. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s