En hurtig omgang stir fry

Efter en våd, men god Langelandsfestival er det nu rart at være landet i eget hus igen. Det er helt underligt ikke at skulle gå udenfor for at komme på toilettet og i bad.

Frokosten på festivalen er rigtig fin, primært rugbrød, med små indspark af varme retter, og efter iblødsætning af husets beskidte unger, blev de spurgt, hvad de kunne tænke sig at spise. De blev hurtigt enige om nudler- du ved, af den slags som ligger i et papkrus med noget udefinerbart pulver og noget lige så genkendeligt flydende substans.

Jeg tænkte, at nudler godt kunne være noget- men så skulle det i hvert fald være ordentligt! Jeg fik handlet nogle fornuftige fuldkornsnudler, friske sukkerærter med skræl, fintrevne gulerødder og peberfrugt, tillige med nogle pakker kylling (forstegt, for vi var sultne) – chop chop og på panden, og alle var glade. Det er helt sikkert nemt og klar til en gentagelse på en travl hverdag, som jo venter lige rundt om hjørnet.

Dette indlæg blev udgivet i Bagning og madlavning. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s