Isolering af gulv og valg af klinker

Det sker noget fra dag til dag i orangeriet lige pt. Vores murer har brugt dagen på at isolere og gøre klar til støbning af gulv, som sker i morgen. Gulvet er selvfølgelig stabiliseret med rionet, som det skal.

Dagens store oplevelse har været at skulle vælge den type klinker, som skal på gulvet. Vi havde på forhånd en klar opfattelse af, at vi ville have fat i samme mørke 30×30 klinke, som vi har i resten af huset. Vi kørte til Steff Byg i Esbjerg, som har et kæmpe udvalg af både klinker, fliser og mursten, men de havde aldrig hørt om den type vi har. Vi fik forevist nogle alternativer, hvor ingen var HELT gode, men så fandt vi et fantastisk alternativ, og vi er meget glade for vores valg.

 

Dette indlæg blev udgivet i Min have og orangeriet. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s